Ingrid Visser

Ingrid Visser is docent en trainer op het vakgebied Schuldhulpverlening. Na de opleidingen Klinische - en Ontwikkelingspsychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool heeft zij gedurende 20 jaar zowel uitvoerende als managementfuncties vervuld binnen de gemeentelijke schuldhulpverlening.
Lees meer

Jan Buist

Jan Buist is afgestudeerd aan het HEAO, richting bedrijfskundige informatica. Het vak Economie, financiën en schuldhulpverlening hebben zijn interesse. Naast schrijver van lesmateriaal is hij ook als freelance docent betrokken bij praktijkopleidingen en Hbo-opleidingen op onder andere het gebied van schuldhulpverlening. Jan is ook KIWA-8048 gecertificeerd budgetcoach.
Lees meer

Robin Kaas

Na jarenlange financiële dienstverlening heeft Robin Kaas zever jaar geleden de overstap gemaakt als zzp’er in de financiële zorgverlening. Binnen het mooie vak schuldhulpverlening zoekt Robin altijd de combinatie tussen aan de ene kant het geven van training aan nieuwe collega’s schuldhulpverleners en budgetcoaches en aan de andere kant het zelf uitvoeren van het vak in opdracht van veelal gemeentes. Robin is een teamplayer, verbind graag en is een groot voorstander van leren van elkaar.
Lees meer

Rianne Bakker

Na jaren in de bancaire sector te hebben gewerkt, heeft Rianne Bakker zich in 2015, laten omscholen naar schuldhulpverlener en budgetcoach. Al snel kwam ze erachter dat in dit werkveld haar grote passie ligt.
Lees meer

DRS. EMILE F.M. DEN OS

Emile den Os rondde in de jaren ’90 de studie Antropologie en Sociologie Niet Westerse Volkeren af aan de Universiteit Leiden. Na jarenlang trainingen Communicatie te verzorgen als Kwaliteitsmanager Kaderpersoneel en Flight Safety bij de KLM, startte Emile in 2009 een opleidingscentrum voor schuldhulpverlening en budgetcoaching met zijn bedrijf ‘En Verder financiële zorgverlening’.
Lees meer

Joost Lutke

Als Sociaal Werker werd Joost 15 jaar geleden per toeval werkzaam in de Bank- en Verzekeringssector. Daar verzon hij een methode om kwetsbaren uit de schulden te houden. Deze methode wordt nu succesvol toegepast bij zijn huidige werkgever, een jeugdhulporganisatie in Groningen.
Lees meer