"Emile den Os geeft een goede en boeiende cursus op zowel het theoretische als het praktijkgerichte vlak. Als je twijfelt via welk instituut je de opleidingen SHV 1, 2 of 3 wilt volgen, zou ik deze aanraden."
Lees meer
"Door de inspirerende lessen van Emile den Os is de opleiding "Schuldhulpverlener Stevig in het Zadel" zeker aan te raden. Hij weet van alle leerzame stof een leerzaam feestje te maken door bevlogenheid en deskundigheid. "
Lees meer
"Een interessante opleiding die laat zien hoe boeiend het vak is. Met Emile den Os als zeer gemotiveerde en gedreven trainer.  Hij weet je door de manier van lesgeven (ervaringen uit de praktijk) door de grote hoeveelheid stof heen te trekken en je hier enthousiast voor te maken. Elke lesdag ervaar je als een klein feestje."
Lees meer
"Emile den Os is een heel inspirerende trainer die theorie en praktijk op een uitermate boeiende manier weet te combineren en die ook echt begaan is met het vakgebied van schulphulpverlening in de praktijk." 
Lees meer
9,5
"Wat een leuke, ontspannen dag is dit! De nieuwste ontwikkelingen worden besproken en via intervisie uitgediept samen met collega's. Docenten met veel kennis en praktijkervaring. Vooral een leuke dag en weer helemaal op de hoogte."
Lees meer
"De opleiding is zeer overzichtelijk opgebouwd en heeft een goede mix van theorie en praktijk. De wereld van budgetcoaching is nog jong. De humor en scherpte van de trainers zetten ons aan het denken hoe wij een constructieve bijdrage zouden kunnen leveren om budgetcoaching te verbeteren."
Lees meer
9
"Goede opbouw van de lesstof. De docenten zijn duidelijk in het overbrengen van informatie. Zij nemen echt iedereen mee en geven mensen zelfvertrouwen wat erg belangrijk is. Top!"
Lees meer
"Zeer praktijkgerichte opleiding. Gedetailleerd worden alle fases uit het schuldhulpverleningsproces gevolgd. Met de mogelijkheid aansluitend praktijkervaring op te doen. Door super motiverende trainers begeleid. Dank je wel!."
Lees meer